Wilt u iets kwijt over de pensionstal?


Laat dan een berichtje achter in ons

 


Pensionstalling

Gea begon in 2000 met 3 pensionpaarden in het achterhuis. Inmiddels heeft ze 18 paarden en pony's in pension.

De paarden staan verdeeld over 2 stallen. De stallen worden elke dag uitgemest en zijn voorzien van rubberen stalmatten met stro.

Er is een spoelplaats aanwezig met warm en koud water en een verwarmde kantine met mogelijkheden voor koffie en thee. Verder is er een verlichte buitenbak van 20x40 met springmateriaal en een verlichte longeerbak aanwezig. Ook is er een klein binnenbakje voor in de vorstperiode.

De paarden krijgen driemaal daags paardenkuil of hooi. Daarnaast krijgen ze een mengsel van bietenpulp/zemelen met zeewier en luzerne. Verder is er in overleg veel mogelijk, zoals het bijvoeren van supplementen, medicijnen etc.

Weidegang staat voorop bij Suder Hiddinghe, zowel 's zomers als 's winters. In de winter krijgen de paarden buiten ook kuil/hooi. In de wintermaanden lopen ze van half 9 tot schemer buiten en gaan dan 's avonds op stal. Vanaf mei t/m half september staan de paarden 24/7 buiten in de paddock paradise.

De paardenwei wordt op een natuurlijke wijze bemest, dus er wordt geen kunstmest gebruikt. De paarden en pony’s lopen bij ons in één kudde, ze bepalen zelf de rangorde en wie hun vriendjes zijn.

De pensionklanten op Suder Hiddinghe zijn voornamelijk recreatieruiters. Je kunt dan ook heerlijk buitenrijden in het naastgelegen bos De Woldberg en De Eese.

Neem voor prijzen aub even contact met ons op.